ELITE PLAZA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1568 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Elite Plaza. Meer weten? Ontdek meer

15 jun 2024 om 20:16 Super lekker en zeer snel
31 mei 2024 om 21:05 Bezorging duurde een keer zo lang. Het eten was echt bagger. Prijzen weer omhoog van het eten en drinken. En je krijgt nog minder.. losse sausen kan je ook niet meer bestellen maar bekers. Bestellen doen we hier niet meer.
29 mei 2024 om 18:33 Veel te lang wachten voor belabberd eten. Veel te duur voor de kleine portie's die krijgt.
26 mei 2024 om 20:02 Melding dat bezorger onderweg is, na 30 minuten nog niemand. Gebeld, ja gaat nu weg, binnen 7 minuten is hij bij je, ruim 40 minuten later stond de bezorger pas voor de deur. Eten was niet lekker meer, helemaal verlept.
13 mei 2024 om 0:30 Te weinig vlees was echt niet leuk
11 mei 2024 om 20:34 Eten was prima. Bedankt voor het extra sausje. Twee cola besteld en krijg cola zero wat ik niet lust. Heel vervelend had dan even gebeld als het op was.
29 apr 2024 om 12:24 Eten was prima. Alleen weer een sausje vergeten. De vorige keer ook al met de cola. Heel vervelend
23 apr 2024 om 20:45 Heerlijke pizza's
15 apr 2024 om 14:06 Het duurde meer dan een uur extra on het eten te brenfen terwijl ze 4 minuten can mijn huis zitten. Het eten was vrijwel smakeloos. Ik bestel er nooit meer
14 apr 2024 om 19:06 Het duurde bijna 2 uur voordat de pizza kwam. Toen hij kwam was de pizza ook niet zo warm meer. De kip in de pizza was hard geworden waardoor het niet lekker meer was.
12 apr 2024 om 9:01 Lekker snel
23 mrt 2024 om 21:31 Te laat bezorgd Eten was koud Dikke 0